Jak zasložkovat mp3
3 posters
Strana 1 z 1
Jak zasložkovat mp3
Poradte jak v PC Suite zasložkovat alba s mp3 tak aby byly vidět pouze složky v -HUDBA-ALBA-něco jsem zkoušel ale bezvýsledně.Problem č2-při nahrávání DIVX filmu v PC Suite na exter. kartu to trvá moc dlouho-1G asi 2hod. Díky za odpověd.
//presunuto do spravne kategorie
//presunuto do spravne kategorie
FRANTA- Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 10. 03. 09
Re: Jak zasložkovat mp3
1. delam program na playlisty, tam si vyberes jen ktere slozky tam budes chtit, Viewty to podle slozek tridit neumi
2. nenahravej to pres PC Suite ale zmen Rezim pripojeni USB na Mass Storage, pripoj telefon a zobrazi se ti v PC jako dalsi disk a tam uz snadno a rychle nakopirujes film napr.
2. nenahravej to pres PC Suite ale zmen Rezim pripojeni USB na Mass Storage, pripoj telefon a zobrazi se ti v PC jako dalsi disk a tam uz snadno a rychle nakopirujes film napr.
ramon- Moderator
- Poeet p?íspivku : 254
Registration date : 02. 10. 08
Admin
admin:
Převedl jsem si několik alb do mp3,v PC nakopíroval do složek,složky přetáhl do mobilu a ouha-pouze jedno "cd" se zobrazuje v ALBA jako celek ale ty ostatní pouze po jednotlivých pisničkách ve VŠEHNY SKLADBY-proč tomu tak je -zatím nevím.
FRANTA- Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 10. 03. 09
FRANTA napsal:Převedl jsem si několik alb do mp3,v PC nakopíroval do složek,složky přetáhl do mobilu a ouha-pouze jedno "cd" se zobrazuje v ALBA jako celek ale ty ostatní pouze po jednotlivých pisničkách ve VŠEHNY SKLADBY-proč tomu tak je -zatím nevím.
nejspis si jen u jednoho mel nastaveneho Autora a album :-) .. nez to das do founa, tak tam musis videt .. nazev, autor, album ... kdyz to tam neni, tak pravym klik a je to :-)
al!n- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 14
Registration date : 30. 11. 08
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: