Viewty
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Internet v mobilu přes Bluetoot - otázka

5 posters

Goto down

Internet v mobilu přes Bluetoot - otázka Empty Internet v mobilu přes Bluetoot - otázka

Příspěvek  Lukas1212 Mon Mar 02, 2009 11:59 am

Zajímalo by mě jestli se nechá za pomocí Bluetoot připojit na internet, co jsem koukal tak u SE to jde jde to i u KU990?

Lukas1212
Začátečník
Začátečník

Poeet p?íspivku : 7
Registration date : 13. 01. 09

Admin
admin:

Návrat nahoru Goto down

Internet v mobilu přes Bluetoot - otázka Empty Re: Internet v mobilu přes Bluetoot - otázka

Příspěvek  Jezevec33 Fri Mar 06, 2009 5:20 am

Bohužel nejde

Jezevec33
Začátečník
Začátečník

Poeet p?íspivku : 13
Registration date : 27. 07. 08

Návrat nahoru Goto down

Internet v mobilu přes Bluetoot - otázka Empty Re: Internet v mobilu přes Bluetoot - otázka

Příspěvek  AMartyn Fri Jun 19, 2009 6:06 am

takže když mám internet a chci ho do Viewty,tak to nejde,ale kdybych to chtěl obráceně???Když mám Vodafone Live...připojení nastálo...a chtěl bych například přes Viewty přenést internet do notebooku kterej nemám připojenej na internet, jde to??? Díky

AMartyn
Začátečník
Začátečník

Poeet p?íspivku : 8
Registration date : 29. 05. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  gr.ladinek Mon Jun 22, 2009 2:33 am

AMartyn napsal:takže když mám internet a chci ho do Viewty,tak to nejde,ale kdybych to chtěl obráceně???Když mám Vodafone Live...připojení nastálo...a chtěl bych například přes Viewty přenést internet do notebooku kterej nemám připojenej na internet, jde to??? Díky

Já myslim, že použít tento mobil jako modem by jít mohlo, ale nejsem si zcela jistý.

gr.ladinek
Pokročilý
Pokročilý

Poeet p?íspivku : 77
Registration date : 18. 02. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  hagala Thu Feb 04, 2010 8:32 am

Malo by ísť, nastav si v mobile USB ako Modem a potom restartuj PC a malo by to ísť.
hagala
hagala
Začátečník
Začátečník

Poeet p?íspivku : 128
Ku990 : v10a
Job/hobbies : PC, knihy, games
Mobilphone : LG ku990i hacked :), po xx.01.2011 ukradnutý
Registration date : 03. 02. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: