Viewty
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

tema ulozena na telefone ....Ako???

3 posters

Goto down

tema ulozena na telefone ....Ako??? Empty tema ulozena na telefone ....Ako???

Příspěvek  Pa3k91 Wed Feb 18, 2009 3:44 am

co mam spravit ked si chcem nainstalovat theme na mobil, a chcem ju mat aj ulozenu na pamati mobilu. a nie na karte, karta mi dost casto uplne vypadne a javi sa ze nieje v telefone, musim restartovat telefon a potom to ide...:-P vie mi niekto konecne prosim vas poradit pisal som uz 2x a nikto mi neodpisal...

Pa3k91
Začátečník
Začátečník

Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 17. 02. 09

Návrat nahoru Goto down

tema ulozena na telefone ....Ako??? Empty Re: tema ulozena na telefone ....Ako???

Příspěvek  Luizzz Wed Feb 18, 2009 6:06 am

Zde je odkaz pro postup instalace tématu vTocco (jako příklad): https://ku990.forumakers.com/kompletni-eeske-theme-f6/cz-vtocco-121-t177.htm . Do telefonu bez karty použij postup "Samostatně" nebo "Jako NYX".

Luizzz
Začátečník
Začátečník

Poeet p?íspivku : 43
Registration date : 27. 11. 08

Návrat nahoru Goto down

tema ulozena na telefone ....Ako??? Empty karta

Příspěvek  andrea99 Sun Jun 21, 2009 10:51 am

choď reklamovať mobil, mne to robilo tiež a tretí krát som dostala novú kartu, taraz je to už super!!!
Robí to viacerým LG.

Pa3k91 napsal:co mam spravit ked si chcem nainstalovat theme na mobil, a chcem ju mat aj ulozenu na pamati mobilu. a nie na karte, karta mi dost casto uplne vypadne a javi sa ze nieje v telefone, musim restartovat telefon a potom to ide...:-P vie mi niekto konecne prosim vas poradit pisal som uz 2x a nikto mi neodpisal...

andrea99

Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 14. 06. 09

Návrat nahoru Goto down

tema ulozena na telefone ....Ako??? Empty Re: tema ulozena na telefone ....Ako???

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: