Nejdou mi motivy
+3
wojtaaa
Admin
hugita
7 posters
Strana 1 z 1
Nejdou mi motivy
Ahojte všem vůbec nevím kde dělám chybu zkusil oba návody.I ten s tím vydeem přes theme manager.A pokaždé když to udělám a dám si druhé téma tak mám takovou všeho chuť těch dvou co tak jsou černé pozadí a barevné ikony.Vůbec nevím jak dál zkoušel jsem to tolikrát a nejsem si vědom žádné závažné chyby.Mohl byste mi někdo prosím poradit nebo mi napsat kde by mohla být nějaká chybička schovaná.Díky
hugita- Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 15. 02. 09
Admin
Kde je presne problem? Tak mám takovou všeho chuť těch dvou?hugita napsal:Ahojte všem vůbec nevím kde dělám chybu zkusil oba návody.I ten s tím vydeem přes theme manager.A pokaždé když to udělám a dám si druhé téma tak mám takovou všeho chuť těch dvou co tak jsou černé pozadí a barevné ikony.Vůbec nevím jak dál zkoušel jsem to tolikrát a nejsem si vědom žádné závažné chyby.Mohl byste mi někdo prosím poradit nebo mi napsat kde by mohla být nějaká chybička schovaná.Díky
Kdyz instalujes prvni musis odinstalovat ten druhy atd...
Admin- Moderator
- Poeet p?íspivku : 282
Registration date : 31. 05. 08
Admin
admin: Ja
Re: Nejdou mi motivy
já se omlouvám za neupřesnění když tam nahraji nové téma tak to mi nejde zapnout místo toho se mi ukazuje černé pozadí a mám tam ikonky jako na silver tema a na postraní liště nejsou videt ikony v těch okýnkách
hugita- Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 15. 02. 09
Prosíím o odpověď!!!!
Mám úplně stejný problém. Kde je chyba????
wojtaaa- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 29. 04. 09
aj ja mam ten problem poradi mi tu niekto???
hukas- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 03. 06. 09
mě se stalo to samý. silver téma nefunguje a na hlavní obrazovce mi to píše chybu..neví někdo prosím co s tím??
Matteo- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 27. 08. 08
i ja mam tu samou chybu pise to error theme manageru mam ho znovu preinsatovat nebo ne???a co ty temata kdyz si je tam nahravam tak se pokazde prepisuji nebo tam zustavaji a ja si tim zahlcuji mobil????dekuji za pomoc!
Greif- Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 28. 08. 09
Dandi- Moderator
- Poeet p?íspivku : 240
Job/hobbies : Florbalek, Počítač
Registration date : 27. 12. 08
Admin
admin:
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: