Místo Gang Image Mode Emergency download
4 posters
Strana 1 z 1
Místo Gang Image Mode Emergency download
Takže už je to trochu dýl co sem měl tenhle problém. Telefon jsem dal reklamovat bez firmwaru a prošlo to . Ještě před reklamací jsem se nějak snažil nahodit telefon. Pořád tam byla jenom základní obrazovka LG. Pak mi Ramon poradil abych skusil Gang Image Mode( https://ku990.forumakers.com/efs_media_builder-nefunguje-f16/gang-image-mode-t284.html ). Jenže dělal sem to několikrát skoušel jsem i prohodit tlačítka, ale místo Gang Image Mode a žlutý obrazovky se vždy objevila bílá obrazovka a Emergency Download s ikonkou nastavení a k EFS to pripojit neslo. Po tom co mi přišel telefon z reklamace jsem se ptal pár lidí z mygreatphone.com, kteří tam o tomhle módu psali. Napsali mi něco v tom smyslu, že už tam byl ten problém několikrát, ale co stim to už nenapsali. Takže jsem pátral dál ale nic bohužel nevypátral. Byl bych rád kdyby mě někdo řek proč je tam ten Emergency Download a né Gang Image Mode.
Dandi- Moderator
- Poeet p?íspivku : 240
Job/hobbies : Florbalek, Počítač
Registration date : 27. 12. 08
Admin
admin:
Re: Místo Gang Image Mode Emergency download
http://www.mygreatphone.com/forum/bricked-viewty-helpdesk/10394-how-get-into-gang-image-mode.html
http://www.mygreatphone.com/forum/bricked-viewty-helpdesk/10921-blue-screen-not-yellow-ke990.html
Tam sem koukal já. V tom první odkazu tomu co psal ten první příspěvek (thepersonthepast) jsem psal o tomhle problému do SZ na mygreatphone.com.
Odpověď:
"ahh u see . to do gang image mode you need to switch it on first so u see the lg logo then do the gang image mode"
Tak sem mu odepsal že sem to dělal, když se tam objevilo logo LG, ale už sem se odpovědi nedočkal.
EDIT: Ten druhej odkaz je sice pro KE990, ale tam je místo bílý obrazovky modrá jinak je to uplne stejnej problém
http://www.mygreatphone.com/forum/bricked-viewty-helpdesk/10921-blue-screen-not-yellow-ke990.html
Tam sem koukal já. V tom první odkazu tomu co psal ten první příspěvek (thepersonthepast) jsem psal o tomhle problému do SZ na mygreatphone.com.
Odpověď:
"ahh u see . to do gang image mode you need to switch it on first so u see the lg logo then do the gang image mode"
Tak sem mu odepsal že sem to dělal, když se tam objevilo logo LG, ale už sem se odpovědi nedočkal.
EDIT: Ten druhej odkaz je sice pro KE990, ale tam je místo bílý obrazovky modrá jinak je to uplne stejnej problém
Dandi- Moderator
Admin
admin:
Admin
[quote/]EDIT: Ten druhej odkaz je sice pro KE990, ale tam je místo bílý obrazovky modrá jinak je to uplne stejnej problém[/quote]
No ja jsem to zkousel a me to funguje jak rikam ja jsem mel jen problem se zalohou mam novy telefon jelikoz jsem mel problemy s usb portem tak mi ho vymenili za sbrusu novy a kdyz jsem delal zalohu tak bylo trosku odlisny od navodu ktery jsem udelal.Takze... udelam video navod jak na to ale bude to pristi tyden.Chtel jsem se zeptat tobeho vymenili tez ne?
Takze ted nemas zadny problem,nebo mas i stim co ti ho vymenili?
No ja jsem to zkousel a me to funguje jak rikam ja jsem mel jen problem se zalohou mam novy telefon jelikoz jsem mel problemy s usb portem tak mi ho vymenili za sbrusu novy a kdyz jsem delal zalohu tak bylo trosku odlisny od navodu ktery jsem udelal.Takze... udelam video navod jak na to ale bude to pristi tyden.Chtel jsem se zeptat tobeho vymenili tez ne?
Takze ted nemas zadny problem,nebo mas i stim co ti ho vymenili?
Admin- Moderator
- Poeet p?íspivku : 282
Registration date : 31. 05. 08
Admin
admin: Ja
Ne ne mě ho opravili. Dali mi tam novej firmware jak už sem tady někde psal s měsíční zaří. Posílal jsem ho tam uplne bez firmwaru protože jsem si ho při záloze omylem vymazal, ale vzali to. Možná, že kdybych skusil ted ten Gang Image Mode s firmwarem tak by šel. Před tím jak sem si firmware vymazal sem skoušel Gang a ukázalo se mi tam to Emergency tak možná proto, že to bylo bez FW. Právě mě to jenom zajímalo žádnej problém s nim nemám. Teď zase šlape krásně
Dandi- Moderator
Admin
admin:
No on bude trosku problem v tom ze navod jak zapnout Gang Image Mode a Emergency Mode je uplne stejny az na to, ze Gang Image Mode se spousti po zapnuti telefonu a Emergency Mode pri vypnutem telefonu. To byste meli vzit na vedomi.
ramon- Moderator
- Poeet p?íspivku : 254
Registration date : 02. 10. 08
Admin
admin:
Aha, tak ale ono to je těžký trefit se do vypínání a zapínání, když se ti to po 5 sekundách furt restartuje
Dandi- Moderator
Admin
admin:
Admin
Dandi napsal:Aha, tak ale ono to je těžký trefit se do vypínání a zapínání, když se ti to po 5 sekundách furt restartuje
Tak bych vyzkousel:
Do EFS se dostanes kdyz budes postupovat takto:
- odpoj od telefonu kabel, nevypinej telefon jen bych dodal fungujeto i pri neustalim restaru telefonu
- soucasne zmackni tlacitka: Zelene[volani] + C[mazani] + Cervene[konec hovoru] + Zamek klavesnice+stribrne tlacitko pro foto mode [je to tlacitko stim fotoaparatem]
- drz je do te doby dokud se ti na telefonu neobjevi zluta obrazovka a tam Gang Image Mode ...
- pak pripoj kabel k telefonu a pripoj se pres EFS
Admin- Moderator
- Poeet p?íspivku : 282
Registration date : 31. 05. 08
Admin
admin: Ja
.
Admin napsal:Dandi napsal:Aha, tak ale ono to je těžký trefit se do vypínání a zapínání, když se ti to po 5 sekundách furt restartuje
Tak bych vyzkousel:
Do EFS se dostanes kdyz budes postupovat takto:
- odpoj od telefonu kabel, nevypinej telefon jen bych dodal fungujeto i pri neustalim restaru telefonu
- soucasne zmackni tlacitka: Zelene[volani] + C[mazani] + Cervene[konec hovoru] + Zamek klavesnice+stribrne tlacitko pro foto mode [je to tlacitko stim fotoaparatem]
- drz je do te doby dokud se ti na telefonu neobjevi zluta obrazovka a tam Gang Image Mode ...
- pak pripoj kabel k telefonu a pripoj se pres EFS
já mam asi taky smazanej FW a ať to zkoušim jakkoliv takmi tam pořát skáče jenom emergency download. nevíte co s tim?
21kocicak21- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 11
Registration date : 10. 09. 09
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: