baterka vydrží maximálně 24 hodin
+5
romual
Itchy
Dandi
pískll
smuglis
9 posters
Strana 1 z 1
baterka vydrží maximálně 24 hodin
zdarec. . . mám LG Viewty asi dva měsíce a ještě mi nevydržela baterka dýl než 24 hodin. . . jestli je to něčím co je spuštěný a vybijíto baterku, neváte co toje? díky
smuglis- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 06. 01. 09
Re: baterka vydrží maximálně 24 hodin
nehrajes si snim porad? porad naky videjka, fotecky (prohlizeni/porizovani), hudba, programky, volani smsky a podobne?
taky pomaha snizeni jasu (ja mam treba 0), udajne i vypnuti podpory 3g siti (nastaveni site -> rezim stie -> ne automaticky(snazi se najit 3g), ale GSM 900/1800), snizeni hlasitosi, urovne vibraci a samozrejme vypnuti telefonu na noc
takrka vsechno ovlivnuje vydrz
taky pomaha snizeni jasu (ja mam treba 0), udajne i vypnuti podpory 3g siti (nastaveni site -> rezim stie -> ne automaticky(snazi se najit 3g), ale GSM 900/1800), snizeni hlasitosi, urovne vibraci a samozrejme vypnuti telefonu na noc
takrka vsechno ovlivnuje vydrz
Anonymní- Anonymní
ahoj. mám bohužel stejný problém. denně poslouchám tak jen asi půl hodiny písničky a jsem tak hodinu na icq. jenže baterka se večer vybije....a já mobil dávám na noc na nabíječku. a odpojím až ráno. mobil na noc nevypínám.
pískll- Pokročilý
- Poeet p?íspivku : 87
Ku990 : ku 990 i vodafone
Mobilphone : lg
Registration date : 26. 02. 09
Admin
admin:
Pokud jste udělali vše co Sleg napsal, tak to je chyba baterky.
Neměli jste jí někde u magnetu?
Jinak, jestli vám to vadí, tak to můžete poslat na reklamaci nebo si koupit novou baterku.
Já mám mobil zapnutej i přes noc, sít mam vypnutou, ale celej den poslouchám ve škole mp3, koukám na videa, hraju hry a není problém.
Neměli jste jí někde u magnetu?
Jinak, jestli vám to vadí, tak to můžete poslat na reklamaci nebo si koupit novou baterku.
Já mám mobil zapnutej i přes noc, sít mam vypnutou, ale celej den poslouchám ve škole mp3, koukám na videa, hraju hry a není problém.
Dandi- Moderator
- Poeet p?íspivku : 240
Job/hobbies : Florbalek, Počítač
Registration date : 27. 12. 08
Admin
admin:
Ja mám občas podobný problém.
Stalo sa mi že sa vybila batéria po 1. dni, telefonoval som málo, prakticky som ho ani celý deň nepoužíval. Nabíjať ho dávam na noc a odpájam ráno. (normálne mi bežne vydržal aj 3-4 dni)
Tak som ho reštartoval (on-off) 2. den sa to opakovalo, tak som urobil tvrdý reštart (za jazdy vybral bat )
No a zas išiel normálne. Občas mi to takto zblbne (zrovna aj dnes) uvažujem či to dám reklamovať, alebo sa nato vykašlem.
Magnet by na batériu nemal mať vliv.
V mojom prípade by batéria mala byť v poriadku, ale ak ti vydrží iba 24 h a viac ani ked ho skoro nepoužívaš, tak tam by mohol byť problém aj v baterií.
Určite tam pomôže aj vypnutie 3G, teda manualne nastavenie sieťe (napr 2G orange) mám to odskúšané.
Môj názor je že: problém je v softwari, niečo v tom zmysle ako je automatické podtaktovanie CPU na PC.
Jednoducho mali by sa znížiť takty, ale tie zostanú na pôvodných hodnotách, toť môj názor.
Proste tento phon nemá vychytané ešte nejaké mušky, hold korejci sa ponáhlali
EDIT: Dlho som tu nebol a ked som sa tu po dlhej dobe objavil (20.5.2009) a písal som že mi zrovna vydržal 1 deň, tak už mi to od vtedy robí v kuse (3 x za sebou)
7:30 som ho bral z nabíjačky a už teraz o 14:30 mám 1 paličku, skoro nič som s ním nerobil.
Reštartov už bolo nespočetne, čosi s ním asi nebude v poriadku, ešte počkám pár dní čo bude robiť a pôjde na reklamáciu.
Stalo sa mi že sa vybila batéria po 1. dni, telefonoval som málo, prakticky som ho ani celý deň nepoužíval. Nabíjať ho dávam na noc a odpájam ráno. (normálne mi bežne vydržal aj 3-4 dni)
Tak som ho reštartoval (on-off) 2. den sa to opakovalo, tak som urobil tvrdý reštart (za jazdy vybral bat )
No a zas išiel normálne. Občas mi to takto zblbne (zrovna aj dnes) uvažujem či to dám reklamovať, alebo sa nato vykašlem.
Magnet by na batériu nemal mať vliv.
V mojom prípade by batéria mala byť v poriadku, ale ak ti vydrží iba 24 h a viac ani ked ho skoro nepoužívaš, tak tam by mohol byť problém aj v baterií.
Určite tam pomôže aj vypnutie 3G, teda manualne nastavenie sieťe (napr 2G orange) mám to odskúšané.
Môj názor je že: problém je v softwari, niečo v tom zmysle ako je automatické podtaktovanie CPU na PC.
Jednoducho mali by sa znížiť takty, ale tie zostanú na pôvodných hodnotách, toť môj názor.
Proste tento phon nemá vychytané ešte nejaké mušky, hold korejci sa ponáhlali
EDIT: Dlho som tu nebol a ked som sa tu po dlhej dobe objavil (20.5.2009) a písal som že mi zrovna vydržal 1 deň, tak už mi to od vtedy robí v kuse (3 x za sebou)
7:30 som ho bral z nabíjačky a už teraz o 14:30 mám 1 paličku, skoro nič som s ním nerobil.
Reštartov už bolo nespočetne, čosi s ním asi nebude v poriadku, ešte počkám pár dní čo bude robiť a pôjde na reklamáciu.
Itchy- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 34
Registration date : 19. 10. 08
Čus , mně taky tak 30 hod , možná to je cyba firmware při dobíjení , v každem případě mám akumulátor skoro nový, stále se popisuje na těchto stránkách přehrání firmware /TOTO, LGAPP / ale pro odstranění těchto vad je pořeba přehrání asi jiného ne ,. Poraďte dík
romual- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 7
Registration date : 26. 11. 09
taky mi to chcípalo,někdo mi poradil dát firemní nastavení a pak si to znovu nastavit podle svého a ejhle!! o 100% lepší
czer.t- Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 05. 03. 10
Mě to vydrží od 7mi ráno do 9ti večer a to na tom mobilu VŮBEC NIC nedělám! Začíná mě ten mobil brutálně s*át. Ten kdo dělal do tho mobilu firmware měl IQ houpacího koně. Čekám až nějaký zkušený hacker ten firmware opraví.
drifterx- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 27
Registration date : 20. 12. 09
Tak to se nedočkáš, nikdo už do tak starého modelu nový firmware dělat nebude. Problém bude spíše někde v nastavení. Já s baterkou ( mám i náhradní) nikdy problém neměl, při nízké aktivitě vydrží bez problémů 5 dní.
Luizzz- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 43
Registration date : 27. 11. 08
..uz jsem myslel ze jsem na to prisel ale ted mi zase chcipla po 17 hod a minimalnim pouzivani,ale prisel jsem na zajimavou vec,kdyz pred nabijenim baterku vytahnu z pristroje a zase ji tam soupnu ..cili reset.. tak je vydrzt lepsi,, jinak je to bomba telefon,ale ta baterka me fakt vytaci.Nemohl bys sem pro nas chudaky co mame probelm napsat jak to mas nastaveny,ze Ti to vydrzi tak dlouho?? Jo, jinak mam taky nefunkcni blesk,nemuze to bejt nahodou pricina techhle problemu?? mam ho teda pri foceni vypnutej,ale jeden nevi...mam tenhle mobil 14 dni a koupil jsem ho na inzerat,ale jeste je v zaruce,tak ho tam poslu a uvidime,A taky by me zajimalo jestli mi tam muzou nahrat software aby se to tvarilo univerzalne a ne jako vodafone
czer.t- Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 05. 03. 10
mne vydrží tak 4 dni niekedy 5 , telefonujem denne od 20-30 min origo baterka , mam zapnute aj umts
kristiansvk- Pokročilý
- Poeet p?íspivku : 222
Ku990 : V10.G orange
Job/hobbies : Lukostrelba , Pc , auto , baby ,
Mobilphone : LG KU990 Viewty Black
Registration date : 30. 03. 09
jaký máš fw pls?kristiansvk napsal:mne vydrží tak 4 dni niekedy 5 , telefonujem denne od 20-30 min origo baterka , mam zapnute aj umts
drifterx- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 27
Registration date : 20. 12. 09
drifterx napsal:jaký máš fw pls?kristiansvk napsal:mne vydrží tak 4 dni niekedy 5 , telefonujem denne od 20-30 min origo baterka , mam zapnute aj umts
10.G od orange
kristiansvk- Pokročilý
- Poeet p?íspivku : 222
Ku990 : V10.G orange
Job/hobbies : Lukostrelba , Pc , auto , baby ,
Mobilphone : LG KU990 Viewty Black
Registration date : 30. 03. 09
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: