Viewty
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Problem s foto, video, přehráváním hudby...

Goto down

Problem s foto, video, přehráváním hudby... Empty Problem s foto, video, přehráváním hudby...

Příspěvek  Anonymní Wed Jan 28, 2009 12:37 pm

zdravím, mám problém, že když chci spusti kameru, foťák, přehrávač, cokoliv...., tak se mi sekne mobil a po chvíli se někdy znova zapne, nebo se jen sekne a musí se vytáhnout baterie znova zapnout, zatím jsem nevyfotil nic. :-(
jinak myslím, že firmware je KU990_V10i, nevíte, čím by to mohlo být? jinak je od Vodafone

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Problem s foto, video, přehráváním hudby... Empty Re: Problem s foto, video, přehráváním hudby...

Příspěvek  ramon Wed Jan 28, 2009 3:51 pm

To vypada na spatny pristup do pameti. Predpokladam ze jsi s telefonem jeste nic nedelal (nemenil temata, neupravoval jakkoliv firmware atd).
Pokud mas pametovou kartu a restartuje se ti mobil, tak muze byt vadna karta, pokud ne, tak to vidim nejspis na reklamaci...
ramon
ramon
Moderator
Moderator

Poeet p?íspivku : 254
Registration date : 02. 10. 08

Admin
admin:

Návrat nahoru Goto down

Problem s foto, video, přehráváním hudby... Empty Re: Problem s foto, video, přehráváním hudby...

Příspěvek  Anonymní Thu Jan 29, 2009 12:30 pm

dnes jsem to dal na reklamaci, tak se uvidí, jinak diky

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: