Viewty
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Natáčení videa mms

3 posters

Goto down

Natáčení videa mms Empty Natáčení videa mms

Příspěvek  jan.keb Sun Jan 25, 2009 2:39 pm

Neví někdo proč se mi asi po 3sec vypíná natáčení u mms videa ? Normální video nahrává bez problému

lol!

jan.keb

Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 30. 08. 08

Návrat nahoru Goto down

Natáčení videa mms Empty Re: Natáčení videa mms

Příspěvek  tichac Sun Jan 25, 2009 3:00 pm

Rekl bych,ze je to tim,ze video pro mms ma nejakou maximalni velikost souboru,treba video dosahne maxima uz pri 3s....bohuzel to nemuzu vyzkouset na svym viewty,abych zjistil,jestli to dela i me...

tichac
Pokročilý
Pokročilý

Poeet p?íspivku : 45
Registration date : 25. 11. 08

Návrat nahoru Goto down

Natáčení videa mms Empty vyzkoušeno a...

Příspěvek  humik22 Thu Feb 12, 2009 8:48 am

můžu nahrát video dlouhý jak chci, ale pro odeslani formou mms ho musim oriznout. pokud chci rovnou mms video, tak me to nepusti pres 15s. pro ostatni ctenare -> nepusti pres 15 sekund!!! problém nejvetsi je ale v tom, ze pokud mi nekdo posle video pres mms do viewty, tak prijde gif soubor misto videa.......nechapu proc. kdyz odeslu video pres mms po viewty do jineho telefonu, tak prijde mizerna kvalita a bez audia, pripadne audio zcela mimo misu. takze zlate sony ericssony, na kterych mi tohle fungovalo krasne od doby K750i, a to je sakra pekna rada let.... Evil or Very Mad reseni je na snade: nevyuzivat video po mms ve viewty. scratch

humik22
Začátečník
Začátečník

Poeet p?íspivku : 16
Registration date : 19. 12. 08

Návrat nahoru Goto down

Natáčení videa mms Empty Re: Natáčení videa mms

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: