Firmware v10g
2 posters
Strana 1 z 1
Firmware v10g
zdravím chtěl by jsem se zeptat nemáte někdo zalohu v10g? při snaze o zálohu firmware jsem si smazal slozku LGAPP. předem děkuju
Anonymní- Anonymní
firmware v10g
Ahoj, tento firmware v10g (open) vlastním, jakým způsobem ti ho zaslat?
Luizzz- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 43
Registration date : 27. 11. 08
Re: Firmware v10g
Chtělo by to zabalit a někam hodit na net a dát jsem odkaz.
stm01- Pokročilý
- Poeet p?íspivku : 86
Registration date : 28. 08. 08
Admin
admin:
Jupi nasel se clovicek co vlastni v10g prosim nahraj to nekam a hod sem link.
Anonymní- Anonymní
firmware v10g
Ahoj, zde si můžeš stáhnout moji zálohu firmware v10g: http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/22600/LGAPP_v10g.ZIP_45.74MB.html Jedná se o zálohu složky LGAPP,telefon je nebrandovaný a neblokovaný, určený pro český trh. Snad ti to pomůže.
Luizzz- Začátečník
Cauko prosimte nemel by jsi kompletni zalohu tohoto firmware? Tzn. Ne pouze slozku LGAPP ale kompletni fw zalohovane pomoci flashovaciho programu. Dost by mi to pomohlo a myslim ze ne jen me ale i mnoho dalsim
Anonymní- Anonymní
Mám takový pocit že si doma jen tak nepořídíš ten kompletní firmware přímo na flashování Možná se pletu,kdo ví Spíš bych řek že tyhle firmwary co jsou na internetu ,jsou přímo od nějakých maníků servisáků.
stm01- Pokročilý
- Poeet p?íspivku : 86
Registration date : 28. 08. 08
Admin
admin:
Kompletní záloha
martin22 napsal:Cauko prosimte nemel by jsi kompletni zalohu tohoto firmware? Tzn. Ne pouze slozku LGAPP ale kompletni fw zalohovane pomoci flashovaciho programu. Dost by mi to pomohlo a myslim ze ne jen me ale i mnoho dalsim
Ahoj, kompletní zálohu firmware bohužel zatím nemám, jelikož neznám ani postup ani program,kterým bych ji provedl. Téměř všude se v sekci záloha zmiňuje metoda "TOTO",což je záloha složky LGAPP. Ale myslím,že to většině uživatelů postačuje, jelikož uživatelské úpravy (změna tématu,zvuků, tapet) se provádí právě v této složce. Kdyby někdo znal 100% funkční postup (pokud možno jednoduchý)a program pro kompletní zálohu, nebráním se jí.Poté ji klidně dám k dispozici.
Luizzz- Začátečník
ono dle meho je zaloha toto jen takova zachrana pro pripad ze si nekdo neco smazne v LGAPP pak zaloha urcite prijde vhod. Ale pokud by nekdo chtel zmenit verzi fw tak jako treba ja tak je potreba mit cely firmware. Jak zalohovat kompletni fw by urcite vedel stm01 nebo ramon tak treba tu padne nejaka radicka od nich doufamLuizzz napsal:martin22 napsal:Cauko prosimte nemel by jsi kompletni zalohu tohoto firmware? Tzn. Ne pouze slozku LGAPP ale kompletni fw zalohovane pomoci flashovaciho programu. Dost by mi to pomohlo a myslim ze ne jen me ale i mnoho dalsim
Ahoj, kompletní zálohu firmware bohužel zatím nemám, jelikož neznám ani postup ani program,kterým bych ji provedl. Téměř všude se v sekci záloha zmiňuje metoda "TOTO",což je záloha složky LGAPP. Ale myslím,že to většině uživatelů postačuje, jelikož uživatelské úpravy (změna tématu,zvuků, tapet) se provádí právě v této složce. Kdyby někdo znal 100% funkční postup (pokud možno jednoduchý)a program pro kompletní zálohu, nebráním se jí.Poté ji klidně dám k dispozici.
Anonymní- Anonymní
aha pak potom se tedy omlouvam za klamani mel jsem za to ze kompletni zaloha se da udelatstm01 napsal:Mám takový pocit že si doma jen tak nepořídíš ten kompletní firmware přímo na flashování Možná se pletu,kdo ví Spíš bych řek že tyhle firmwary co jsou na internetu ,jsou přímo od nějakých maníků servisáků.
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: