Firmware V10h T-Mobile
4 posters
Strana 1 z 1
Firmware V10h T-Mobile
Zdravim Vas všechny, jsem Miloš a mam problem, dělal jsem zálohu mého Viewty KU990 V10h T-Mobile a během procesu nám prskla elektřina a počítač se v krátkém mžiku restartoval, má přece jen větší odběr. Stalo se to těsně po,když jsem dal refresh. Telefon teď sice jede, ale chová se nějak divně. Myslím , že už se nějaká data narušila, telefon se zničeho nic vypne a zase zapne,, sám od sebe, zadalší, když najedu na kalkulačku, tak se telefon zasekne a to dělá i u dalších nástrojů. Chci se Vás zeptat, zdali někdo nemá zálohu na V10h T-Mobile. Tahle nehoda se v mém případě už nedá asi napravit, protože ten telefon není v pořádku a následná záloha by nebyla úplná. Proto se Vás ptám na tuto zálohu. S pozdravem Miloš
a děkuji předem za Vaše odpovědi Má adresa: www.Ascella.star@seznam.cz
a děkuji předem za Vaše odpovědi Má adresa: www.Ascella.star@seznam.cz
Anonymní- Anonymní
Re: Firmware V10h T-Mobile
Ahoj.
Mrkni se do mého témata"Záloha firmware od Vodafone cz.",tam mi jeden člen fora odpovídal že má zálohu tohoto firmwaru,zkus ho kontaktovat ,třeba ti pomůže
Mrkni se do mého témata"Záloha firmware od Vodafone cz.",tam mi jeden člen fora odpovídal že má zálohu tohoto firmwaru,zkus ho kontaktovat ,třeba ti pomůže
stm01- Pokročilý
- Poeet p?íspivku : 86
Registration date : 28. 08. 08
Admin
admin:
tu mas zalohu 10h od t-mobile: http://ramon.wheel.sk/LG/KU990-MSM6280-V10h-DEC-18-2007-XX.zip
ramon- Moderator
- Poeet p?íspivku : 254
Registration date : 02. 10. 08
Admin
admin:
NEFUNGČNÍ PŘEHRÁVAČ
ZDRAVIM VŠECHNY
Já mám takovej menší problém s přehrávačem. Jednou jsem si zkoušel předělat téma na přehrávač a něják se mi to nepovedlo, takže když ted zkoušim zapnout písničku tak to prostě nehraje. ukážou se tam zmeškané hovory a někdy se ten mobil sám o d sebe vypne. tak jestli někdo má zálohu KU990_V10h od T-Mobile, tak bych mu byl moc vděčný kdyby mě kontaktoval na email - sina3@seznam.cz
Já mám takovej menší problém s přehrávačem. Jednou jsem si zkoušel předělat téma na přehrávač a něják se mi to nepovedlo, takže když ted zkoušim zapnout písničku tak to prostě nehraje. ukážou se tam zmeškané hovory a někdy se ten mobil sám o d sebe vypne. tak jestli někdo má zálohu KU990_V10h od T-Mobile, tak bych mu byl moc vděčný kdyby mě kontaktoval na email - sina3@seznam.cz
sina3000- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 10. 09. 08
Admin
sina3000 napsal:ZDRAVIM VŠECHNY
Kluku umis cist ?
Co je napsano prispevkem pred tebou?
Admin- Moderator
- Poeet p?íspivku : 282
Registration date : 31. 05. 08
Admin
admin: Ja
jj sry ale mě ta stranka nejde ani v jenom prohlížeči. ale jinak dík a sry už se mi to povedlo stahnout, ted jenom bude trochu problem to přepsat...
sina3000- Začátečník
jo pohoda už mi to zase hraje, to je paráda asi si koupim jinej mobil
sina3000- Začátečník
Similar topics
» nevite jestli se da dat windows mobile na lg ku990
» ma velkej problem,prosim o pomoc
» firmware V10 b