Viewty
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nemůžu se připojit ani na EFS MEDIA BUILDER asi kvůli té paměti

4 posters

Goto down

Nemůžu se připojit ani na EFS MEDIA BUILDER asi kvůli té paměti Empty Nemůžu se připojit ani na EFS MEDIA BUILDER asi kvůli té paměti

Příspěvek  roStak Thu Oct 02, 2008 1:42 pm

Prosím může mě někdo poradit? Nechápu co se stalo, píše mě to, že mám plnou uživatelskou paměť, už sem vymazal snad vše a pořád ty hodnoty zůstavaj. Nemůžu se připojit ani na EFS MEDIA BUILDER asi kvůli té paměti, pls help díky.

roStak
Moderator
Moderator

Poeet p?íspivku : 26
Registration date : 19. 07. 08

Návrat nahoru Goto down

Nemůžu se připojit ani na EFS MEDIA BUILDER asi kvůli té paměti Empty Re: Nemůžu se připojit ani na EFS MEDIA BUILDER asi kvůli té paměti

Příspěvek  stm01 Thu Oct 02, 2008 2:21 pm

Taky se mi to na začátku stalo,ale bylo to proto že se mi vše ukládalo do telefonní paměti(fotky hudba,video) Akorát se mi zdá divný že by kvůli tomu nešel připojit k EFS. Question

stm01
Pokročilý
Pokročilý

Poeet p?íspivku : 86
Registration date : 28. 08. 08

Admin
admin:

Návrat nahoru Goto down

Nemůžu se připojit ani na EFS MEDIA BUILDER asi kvůli té paměti Empty Admin

Příspěvek  Admin Thu Oct 02, 2008 4:47 pm

roStak napsal:Prosím může mě někdo poradit? Nechápu co se stalo, píše mě to, že mám plnou uživatelskou paměť, už sem vymazal snad vše a pořád ty hodnoty zůstavaj. Nemůžu se připojit ani na EFS MEDIA BUILDER asi kvůli té paměti, pls help díky.
Verim ze jsi trosku zmatkoval nedivim se kdyz neco nejde taky bych se bal.
1.Prvni vec skontroluj kam ti odchazi foto a mp3 a filmy musis zvolit externi pametovou kartu jak tu uz bylo zminene.
2.Jestli mas pametovou kartu vetsi nez 2gb s formatuj si kartu v pc jsou na to i specialni softwary neptej se jake.Nikdy jsem je nepouzil.
3.EFS MEDIA BUILDER ti nepujde jestli ze si neprepnes usb pripojeni s masstorage na modem
Verim ze jsem ti tim pomohl.
Admin
Admin
Moderator
Moderator

Poeet p?íspivku : 282
Registration date : 31. 05. 08

Admin
admin: Ja

https://ku990.forumakers.com

Návrat nahoru Goto down

Nemůžu se připojit ani na EFS MEDIA BUILDER asi kvůli té paměti Empty Re: Nemůžu se připojit ani na EFS MEDIA BUILDER asi kvůli té paměti

Příspěvek  roStak Fri Oct 03, 2008 7:36 am

Bohužel nepomohl, veškeré věci se mě natahujou na externí paměť a přeplé na modem samozdřejmě mám a nic nejde. Vymazal sem už opravdu snad vše a pořád plná uživatelská paměť, jak kdyby se ty hodnoty sekly a nebo sou skryté, ale to se mě zdá divné. Díky admine za odpověď Wink

Píše to, když se chci připojit - No such file or directory

roStak
Moderator
Moderator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Admin Fri Oct 03, 2008 8:03 am

roStak napsal:Bohužel nepomohl, veškeré věci se mě natahujou na externí paměť a přeplé na modem samozdřejmě mám a nic nejde. Vymazal sem už opravdu snad vše a pořád plná uživatelská paměť, jak kdyby se ty hodnoty sekly a nebo sou skryté, ale to se mě zdá divné. Díky admine za odpověď Wink

Píše to, když se chci připojit - No such file or directory

Nemas nahodou Vistu>?
Jeste muzu udelat jednu vec sezen si webcameru a nainstaluj si skype.Pomuzu ti pres skype..
Admin
Admin
Moderator
Moderator

Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  roStak Fri Oct 03, 2008 8:11 am

Vistu nemám a webcu asi neseženu, kolem mě nikdo nemá.

roStak
Moderator
Moderator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Admin Fri Oct 03, 2008 8:28 am

roStak napsal:Vistu nemám a webcu asi neseženu, kolem mě nikdo nemá.
Tak to ti asi nepomuzu.
Admin
Admin
Moderator
Moderator

Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  roStak Fri Oct 03, 2008 8:30 am

Zkusím někde sehnat, zatím ti moc děkuju

roStak
Moderator
Moderator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ramon Sat Oct 04, 2008 7:49 am

A co tvrdy restart -> vytahnout baterii za chodu. Zkousel jsi?

Kdyz prepnes telefon do rezimu USB Mass storage, vidis na karte vsechna ty data ktere rikas ze tam mas? Pripoji se ti vubec Viewty jako dalsi Vymenitelny disk v PC?

Pak se jeste mrkni na Nastaveni->Nastaveni telefonu->Sprava pameti->Volba pameti jestli tam mas vybrano Externi pamet [nejsem si jisty jestli to na to ma ale vliv, mam pocit ze pokud pouzijes toto nastaveni, tak se ti na pametovku budou ukladat soubory poslane pres Bluetooth, je ale mozne ze to plati i pro ostatni soubory]

Jeste posledni vec, pokud tam teda v telefonu uz skoro nic nemas, muzes zkusit pouzit tovarni nastaveni pres servisni menu, kde ti telefon smaze vsechno co tam nebylo na zacatku.

Treba to pomuze, je to celkem neobvykle co pises.
ramon
ramon
Moderator
Moderator

Poeet p?íspivku : 254
Registration date : 02. 10. 08

Admin
admin:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  roStak Sun Oct 05, 2008 1:37 pm

Ahoj ramone, vše co píšeš jsem už zkoušel a de o uživatelskou paměť, která má 100 MB, paměťovka je ok. Fakt nechápu co se s telefonem stalo, už nevím co mám zkusit, už asi jenom servis :-).

roStak
Moderator
Moderator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ramon Sun Oct 05, 2008 10:25 pm

Opravdu jsi zkousel i tohle?
Vstup do servisniho menu 3845#*990# a volba 8 - Factory reset? Smaze ti to komplet vsechno, vcetne souboru navic, kontaktu, sms, poznamek atd....
Pokud ani to tak servis, asi ti vazne odesla pamet scratch
ramon
ramon
Moderator
Moderator

Admin
admin:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  roStak Mon Oct 06, 2008 3:06 am

To jsem taky dělal a nic. Mám ho ještě v záruce, ale pokud zjistí jako že zjistí, že jsem do telefonu rýpal, tak mě ho hodí na hlavu. Nemůžu ho ani vrátit do původního stavu, protože se nepřipojím na EFS, tak sem zvědavej jestli servis projde. Smile

roStak
Moderator
Moderator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  stm01 Mon Oct 06, 2008 4:31 am

Jen se tě zeptám,zkoušel jsi připojit telefon k flashovacímu programu,jako kdyby jsi tam chtěl nahrát nový firmware? (LGMDP) Jestli ani ten program telefon nenajde,tak je to špatný. Ještě existujou nějaký ty komba při stlačení tlačítek ,ale nevím jetli by ti to pomohlo? Question

stm01
Pokročilý
Pokročilý

Poeet p?íspivku : 86
Registration date : 28. 08. 08

Admin
admin:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  roStak Mon Oct 06, 2008 5:28 am

K flashovacimu programu sem to nezkoušel, nevíš kde ho najdu prosím. Kdyby si věděl nějaké ty komba, tak pls napiš vyzkouším vše Smile .

roStak
Moderator
Moderator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  roStak Mon Oct 06, 2008 5:39 am

Program sem našel a jojo připojí se, vidím model, datum atd. a ještě vyskočila jedna tabulka LG Mobile security, ale nevím co s tím.

roStak
Moderator
Moderator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ramon Mon Oct 06, 2008 6:43 am

Na mygreatphone.com jsem nasel tyto komba:

Q: What is Emergency Download?

* This is used to flash the phone to a semi-functional state.
* The phone must be Flashed again in normal mode after this.
* Key Combo 1: Hold Red + Green + Camera + Key Lock.
* Key Combo 2: Hold Green + C + Key lock + Red.
* If rebooting: hold C until it reboots and then also hold green.
* Alternative method: Mash buttons and hold after switch on

Q: What is GANG IMAGE MODE?

* Not known completely, but can be used to connect to EFS when the phone is constantly rebooting.
* Key Combo: Hold Green + C + Key Lock + Red.
* Alternative method: Mash buttons and hold after switch on
Tak to zkus hodit do toho modu pomoci toho komba a prehrat FW pres EFS...Ovsem nezarucuju vysledek No
ramon
ramon
Moderator
Moderator

Admin
admin:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  roStak Tue Oct 07, 2008 10:46 am

Problém vyřešen, stáhl sem program LGMDP a firmware a jede, uff Very Happy

roStak
Moderator
Moderator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: