Přehrávač filmu S TITULKAMA
3 posters
Strana 1 z 1
Přehrávač filmu S TITULKAMA
zdravim, zajmalo by me zda je nejaky prehravac, co zvladne prehrat film i s titlema..(.sub, .srt)?? a nerikejte mi ze neni
Naposledy upravil Mr-Paul dne Tue Sep 16, 2008 3:31 am, celkově upraveno 1 krát
Mr-Paul- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 18
Registration date : 06. 09. 08
Re: Přehrávač filmu S TITULKAMA
to ze jsem napsal at mi nerikate ze neni jsem nemyslel abyste nepsali vubec nic treba nekdo kdo umi v jave by mohl nejaky primitivni prehravac ktery zvladne title spichnout ne?
Mr-Paul- Začátečník
to nikdo nema zadny napad, navrh ci neco? ani ADMIN mi nehelfne???
Mr-Paul- Začátečník
Taky by me to zajimalo. Ale tady se asi odpovedi nedockame
Anonymní- Anonymní
Jediné čo ma napadá ako si pomocť s titulkami je že pomocou programu DVD SHRINK si titule natrvalo "vypálite" do .avi súboru a následne si to s programom DiviX Converter hodíte na .divix a máte to.
Anonymní- Anonymní
ved predsa prehravac vo viewty podporuje titulky.ale problemom je diakritika... tu zobrazuje chybne
Anonymní- Anonymní
jaso napsal:ved predsa prehravac vo viewty podporuje titulky.ale problemom je diakritika... tu zobrazuje chybne
podporuje? a kam si teda mam ti title ulozit a jak je nacist do toho playeru?
Mr-Paul- Začátečník
Mne to titulky otvorí automaticky,ak je názov súboru tituliek rovnaký,ako nazor súboru s filmom.
Anonymní- Anonymní
Rad by som sa podelil o moju skusenost s kodovanim a konverziou filmov. Vyskusal som vsetky mozne uz tuna zname encodery (SUPER, QUICKMEDIACONVERTER, TOTALVIDEOCONVERTER, DR.DIVX a pod.) no ani jeden z nich ma nijak nenadchol a to hlavne velkostou suboru po konverzii.
Tak som teda vsadil na moje skusenosti s app PocketDivxEncoder, ktory som pouzival pri konverzii .avi do smartphones. No a po tych dlhych hodinach stravenych pri konverzii uz na spominanych encoderoch jednoznacne u mna vedie. Je to hlavne:
- vyber zo zariadeni na ktorych budete prehravat konvertovane avi
- moznostou vlozit subtitles
- menit kvalitu audio a video, prostrednictvom coho hned vidite velkost vysledneho suboru
- zmena rozlisenia aj vypnutie aspect ratio
- najmensia velkost vysledneho .avi suboru
Nevyhodou je akurat trosku dlhsi cas konverzie a nemoznost menit bitrate. ALE! Je to moj subjektivny nazor a kolko uzivatelov tolko chuti.
Link: www.pocketdivxencoder.net
Tak som teda vsadil na moje skusenosti s app PocketDivxEncoder, ktory som pouzival pri konverzii .avi do smartphones. No a po tych dlhych hodinach stravenych pri konverzii uz na spominanych encoderoch jednoznacne u mna vedie. Je to hlavne:
- vyber zo zariadeni na ktorych budete prehravat konvertovane avi
- moznostou vlozit subtitles
- menit kvalitu audio a video, prostrednictvom coho hned vidite velkost vysledneho suboru
- zmena rozlisenia aj vypnutie aspect ratio
- najmensia velkost vysledneho .avi suboru
Nevyhodou je akurat trosku dlhsi cas konverzie a nemoznost menit bitrate. ALE! Je to moj subjektivny nazor a kolko uzivatelov tolko chuti.
Link: www.pocketdivxencoder.net
caporami- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 10
Registration date : 04. 04. 09
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: