Při záznamu při 120fps ztmavne obraz
4 posters
Strana 1 z 1
Při záznamu při 120fps ztmavne obraz
Ahoj! Měl bych dotaz jestli vám při záznamu při 120fps taky ztmavne obraz, musí se vždycky nastavit kontrast. Při stejných světelných podmínkách se to na obyčejný záznam "na rozlišení nezáleží" nastavovat nemusí tam je to v pořádku?!
BUS- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 7
Registration date : 20. 08. 08
Re: Při záznamu při 120fps ztmavne obraz
jj taky mi to ztmavne..ale při natáčení venku při dobrým světle je to dobrý..
Matteo- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 27. 08. 08
Obraz
Jo ja mam to same. stačí aby bylo trochu šero a obraz je mnohem tmavší, apropo kamarád mě strašně utřel se svojí 2megapixel nokií n65 se stabilizátorem obrazu, kdy jsem zjistil že je ta funkce v lg (990)porovnání s tou na nokii prakticky k ničemu, zkoušeli jsme to na asi 6 různých fotkách v různých prostředích, a opravdu je ten stabilizátor k ničenu:-(
dzihid- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 08. 11. 08
ztmavne to,pretoze procak nestiha.telefon nezvlada ukladat 120snimkov za sekundu a vyvazovat bielu...
Anonymní- Anonymní
Procák to stíha, keby to nestíhal tak by to video sekalo.
V podstate ide o to, aby sa tam do tej sekundi zmestilo 120 snímkou, tak sa musela skrátiť expozičná doba (to znamená že na čip dopadá iba 25% pôvodnej hodnoty svetla) a preto je pri slabšom svetle snímka tmavšia.
V podstate ide o to, aby sa tam do tej sekundi zmestilo 120 snímkou, tak sa musela skrátiť expozičná doba (to znamená že na čip dopadá iba 25% pôvodnej hodnoty svetla) a preto je pri slabšom svetle snímka tmavšia.
Itchy- Začátečník
- Poeet p?íspivku : 34
Registration date : 19. 10. 08
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: